Balkon moestuin

Wil je een moestuin beginnen op je balkon? Moestuinierder.nl heeft de oplossing om een kleine groentetuin aan te leggen op je balkon! Kweek onze groentes en kruiden voor een balkon moestuin in onze plantzakken en geniet van heerlijk vers eten vanaf je balkon!


Plantzakken voor balkon moestuin

De plantzakken zijn gemaakt van ademende stof die gemaakt is van gerecyclede petflessen en kleding. Door de ademende stof groeien je planten uit tot gezonde, sterke planten met een hoge productie. De plantzakken wegen bijna niks en daardoor is het makkelijk om ze te verplaatsen. Na het moestuinseizoen kunnen de plantzakken met de hand worden gewassen. Nadat ze goed zijn opgedroogd, kan je ze opvouwen, opbergen en het jaar daarna weer een nieuwe groentetuin aanleggen op je balkon. Alle voordelen op een rijtje:

  • lichtgewicht en daardoor makkelijk te verplaatsen
  • ademende stof waardoor je planten gezond en sterk worden
  • hogere productie
  • duurzaam: herbruikbaar en gemaakt van gerecycled materiaal

 

Zaden voor balkon moestuin

Onze zaden voor de balkon moestuin zijn uitermate geschikt om te gebruiken voor de groentetuin op je balkon. De groentes en kruiden blijven klein en groeien uitstekend in onze plantzakken. Zo kan je met beperkte ruimte toch verse groentes en kruiden eten uit je balkon moestuin!