Over Ronald

Mijn naam is Ronald Rinsma en ik ben geboren en getogen in het mooie Stadskanaal, Groningen. Mijn doel is om mijn enthousiasme en kennis over moestuinieren met jou te delen. Dat doe ik door middel van het geven van moestuinlessen, workshops en lezingen. Daarnaast geef ik moestuinadvies aan particulieren en bedrijven. 

 

Moestuinieren is voor mij ooit begonnen als hobby. In 2005 kreeg ik de mogelijkheid om mijn eigen moestuin te beginnen op het volkstuinencomplex in Stadskanaal en ik was direct verkocht! Maar ik kwam er al snel achter dat het niet zo eenvoudig was als ik dacht. Vanaf dat moment heb ik veel uitgezocht en geleerd en elk jaar kreeg ik er meer plezier in. En elk jaar zag ik mijn oogst verder groeien! Al snel ontwikkelde ik een passie voor moestuinieren en ik heb besloten om van deze passie mijn vak te maken. 

 

In 2021 ben ik daarom mijn webshop www.moestuinierder.nl gestart, waar ik onder andere moestuinzaden, moestuinvoeding en moestuinartikelen verkoop. Ook sta ik vaak op markten en fairs.