Biologische plantenvoeding

Gebruik Cellmax BIO RootBooster tijdens de ontkiemfase en groeifase van de plant:

Gebruik Cellmax BIO Grow tijdens groeifase en bloeifase van de plant:

 

Gebruik Cellmax BIO Bloom tijdens de bloeifase van de plant:

 

Als we biologisch zeggen dan bedoelen we ook écht biologisch. Alle Cellmax BIO producten zijn gecertificeerd door Control Union en zijn daardoor geschikt voor gebruik in de biologische moestuin. Met de BIO lijn heb je alles in huis voor het kweken van je planten in pot, kas of moestuin.

 

100% plantaardige voeding

Wist je dat vrijwel alle potgrond en meststoffen dierlijk restafval bevatten? Wij vinden dat dierlijke restproducten niet thuishoren in de moestuin. Cellmax producten zijn daarom uitsluitend gemaakt van plantaardige ingrediënten. De plantaardige ingrediënten die bij Cellmax gebruikt worden, komen bijvoorbeeld van aardappelen, bieten en suikerriet. Op de flessen kun je precies nalezen welke ingrediënten erin zitten, zodat je precies weet wat je aan je planten geeft.


Biologische additieven

Additieven zijn toevoegingen die je naast meststoffen gebruikt voor het optimaal laten groeien en bloeien van planten. Vaak hebben toevoegingen een bepaalde functie, zoals het stimuleren van wortelgroei of het verbeteren van het bodemleven. Hiervoor hebben we een aantal biologische producten ontwikkeld. Want wanneer je biologisch teelt, wil je natuurlijk ook biologisch gecertificeerde additieven gebruiken.

 

Planten hebben verschillende ontwikkelingsfasen. Uit het zaadje groeit een kiemplantje. Hieruit ontwikkelt zicht de zaailing en daarna volgen de groei- en vruchtdragende fase. Als je tijdens iedere fase de juiste voedingstoffen gebruikt, worden je planten sterker en groener. Ze gaan meer vruchten produceren en zullen ook nog eens lekkerder smaken!